torstai 31. lokakuuta 2013

Takkiongelma ratkaistu!

Mihin takkiin sinä käärit itsesi tänä talvena? Itselläni on aina ikuinen takkikriisi, tuntuu, että joka talvi pitäisi olla sata erilaista ja eriväristä takkia, jotta jokaiseen asuun olisi joku. Nyt olen kuitenkin saanut ikuisen takkinälkäni hetkeksi tyrehdytettyä tällä ihanalla uudella punaisella ihanuudella!

 
 En ole ikinä omistanut noin kirkasta takkia, mutta enpähän ainakaan huku massaan ;D

Vielä on muuten viimeinen tilaisuus tilata bubbleroomilta 25% alennuksella takki! Voisin itsekkin ostaa täältä edullisesti ennenkuin alan taas himoita uutta takkia. Etu on voimassa vain 3.11 asti! Alennuskoodi on TREAT44 ja ostamaan pääset TÄSTÄ!

Mielestäni ainakin tämä takki oli aivan ihana :)

Mutta nyt muihin aiheisiin näiden takkijorinoiden jälkeen. Minulla on tällä hetkellä semmoinen ahdistuskohtaus päällä, että hengittäminenkin tuntuu vaikealta. Mitään kauheeta ei ole sattunut, mutta on vain jostain syystä semmoinen olo, että jotain pahaa kohta sattuu. Kunnon vainoharhainen minäkin! Onhan se niinkin, että jos joka päivä olisi vain ihanaa ja mitään alamäkiä ei ikinä tulisi niin ei sekään lopulta tuntuisi miltään. Vastoinkäymiset ja huonot päivät kuuluvat elämään. Silti tämmöinen epämääräinen ahdistus, jota ei pysty mitenkään käsittelemään on tosi turhauttavaa. Ajattelin käydä pitkällä lenkillä ja ehkä salilla, jos se helpottaisi tätä oloa :-D 

Myös yksi hyvä keino ahdistuksen, masentuneisuuden ja surullisuuden vähentämiseen on kirjoittaminen. Joskus on vaikeaa kertoa jollekkin ulkopuoliselle avoimesti miltä tuntuu. Kirjoita murheet paperille niin se heti helpottaa. Asiat eivät tunnu yhtä isoilta kun ne on saanut kirjoitettua paperille. Osa painolastista lähtee pois.

Pus pus ja goodbye, tämä tyttö yrittää piristää itseänsä ja valoa elämään saadessani lupaan jakaa sitä teillekkin!


                                                     





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti