tiistai 22. lokakuuta 2013

Espanja!!

Reissu on sujunut tähän asti aivan mahtavasti. Oltiin ekat kaksi yötä blanesissa ja sen jälkeen tulimme lloret de mariin. Vaikka näillä kahdella paikalla on välimatkaa toisistaan vain 5km, ero on silti päätä huimaava. Llorett on täynnä brittituristeja ja paikallisia näkyy paljon vähemmän. Yöelämä on kanssa aivan eri tasolla. Blanesissa emme käyneet kuin pienissä kuppiloissa, mutta Lloretissa oli heti hotellia vastapäätä yökerho nimeltä "ROBIN HOOD". Siellä oli kyllä paljon erilaisia valoja ja musiikkia, sekä meteliä riitti!

Varkailta on vältytty tähän asti, eikä epäilyttävän näköisiä tyyppejä ole juurikaan näkynyt. Paikalliset ovat olleet mukavia ja avoimia.. Itsehän maalailin piruja seinille tästä reissusta etukäteen, mutta olen (taas jälleen kerran) stressanut turhaan.



Niinkuin tuossa kuvassa näkyy, blanesissa ei mitään isoja määriä turisteja ole tähän aikaan vuodesta. Maisemat kyllä hellii mieltä ja silmiä :)



Käytiin tuollaisessa rantabaarissa juomassa parit mojitot :D Hintaa oli vain reilu kaksi euroa!



Ready to go;)





Pyydettiin sangriaa, niin myyjä kysyi halutaanko me juoda rannalla :D No se teki meille tuommoiseen pulloon sitten juomasekoituksen ja antoi muovimukit. Ei Suomessa vaan tämmöistä ole!


Muutenkin täällä on ollut muutamia ihan kivoja paikallisia tapoja joista tykkään hirveesti. On mukavaa saada rahoilleen vastinetta. Tuntuu, että jos menet Suomessa jonnekkin ravintolaan tai yökerhoon joudut vaan jonottamaan itsesi kipeäksi, maksamaan itsesi kipeäksi, eikä palvelu ole siltikään laadukasta. Poikkeuksia toki on.

Loppuloma on tarkoitus viettää enemmän matkustellessa ja nähtävyyksiä katsellessa, joten toivottavasti saan hyviä kuvia otettua! Adios!



<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11112209/?claim=t7r75d9vwjr">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti