lauantai 12. lokakuuta 2013

Hotelli Cumulus, Vantaa

Kun mieheni varasi netin kautta cumulus hotellia yhdeksi yöksi, odotukseni olivat korkeat. Kuvittelin, että lähes sadalla eurolla saisi tasokkaan huoneen, mutta toisin kävi. Heti hotelliin sisälle astuessani huomasin muutaman seikan, mikä kielii huonosta hotellista. Haju ei ollut raikas, paikka oli täynnä kiljuvia lapsia/teinejä ja jonot olivat pitkät, koska vain yksi vastaanottovirkailijan paikka oli täytetty. Sisäänkirjautumisen aikana huomasin myös, että hotelli haisee ihan märältä koiralta :D Siinä vaiheessa tiesin, että huonekkaan (standard) ei voi olla kovin tasokas.

Huoneeseen päästyämme huomasin tämän saman märän koiran/kalan hajun pinttyneen sinnekkin. Edellinen ilta oli ollut kuitenkin sen verran raskas, että sain unen päästä kiinni lakanoissa, joissa oli tämä sama haju. Herättyäni kävin suihkussa ja huomasin, että siellä olevan shampoo pullon päällä oli hiustuppo edellisen vieraan jäljiltä! Puhtauden pitäisi olla ensisijainen asia hotelleissa, mutta ei näköjään täällä.


                Nämä sängyt eivät ainakaan romanttista nostetta saa aikaan.

Kun kävin respassa hakemassa pikkupurtavaa, jouduin taas pitkän jonon uhriksi.. Tästä koko paikasta puuttui se ns. hotellin viehätys ja olo oli niinkuin olisi junan makuuvaunussa. Mitään ylimääräistä tai hienoa sieltä ei löytynyt. Palvelutaso muistuttaa motellia. Äänieristys on myös harvinaisen huono ja melu kuuluu selvästi huoneeseen. Paikka sai minut vain haluamaan kotiin, mutta pakkohan sadan euron yö on käyttää.

Jossain vaiheessa hinta laatusuhde sai minut niin ärtyneeksi, että avasin minibaarin ottaakseni "neuvoa antavaa", mutta kappas, en voinut tehdä sitäkään, koska kyseinen minibaari oli valmiiksi tyhjä tässä hotellissa.

Mielestäni cumulus hotelli on sen verran surkea, että kohtuullinen hinta tästä olisi ehkä 60 euroa/yö jopa viikonloppuisin.

Yhteenveto:

Hinta laatu suhde 2/5
Asiakaspalvelu 2/5
Siisteys 2/5
Kokonaiskuva 1/5

Toista kertaa en tänne rahojani pistä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti