maanantai 14. lokakuuta 2013

Holiday Club, Kuusamon tropiikki

Kävin elämäni ensimmäistä (ja tuskin viimeistä) kertaa Kuusamossa oikeastaan tämän hotellin perässä. Hotelli oli edullinen ja olemme mieheni kanssa kylpylä faneja (friikkejä), joten vaihtoehto tuntui sopivalta ;) Matkan aikana tuli kyllä pari kertaa mietittyä, että kuinka hiton korpeen sitä pitää ajaa, mutta löytyi sieltä Kuusamosta ihan idyllinen keskustakin.

Hotelli oli yleisolemukseltaan aika perus, ei ollut mitään ihmeellistä. Huoneeseen mentyämme kuitenkin hauskuus alkoi. Emme tajunneet, että valokatkaisijan näköinen painike on inva-hälytys nappi. Ihmettelimme, kun valot eivät menneet päälle ja sitten alkoikin puhelin soimaan. Kun vastasimme puhelimeen niin hätääntyneen kuuloinen työntekijä kysyi mikä on hätänä. Kummallakaan ei ollut kyllä harmainta aavistusta, että meillä ylipäätään inva huone on. Hävetti kyllä, kun siellä oli niitä inva nappeja vaikka kuinka paljon ja teimme saman mokan vielä kahdesti.

Hintaan nähden huone oli kuitenkin hyvä/ihan ok. Minibaari tosin puuttui tästäkin huoneesta. Itse ainakin pidän siitä, että voin ottaa rankan matkustamisen päätteeksi vaikka kylmän limpparin minibaarista, ettei tarvi respaan mennä. Minibaari jotenkin vaan kuuluu mielestäni hotelliin.

Itse tropiikki oli ihan viihtyisä. Ei mitenkään erikoinen, mutta kyllä sieltä yksi vesiliukumäki löytyi ;D Lisäksi hotellilta löytyi tosi hyvä ravintola, nimi taisi olla sporttibaari?

Kuusamon yöelämäänkin tuli tutustuttua. Tilasimme hotellille taxin ja pyysimme kuskia viemään jonnekkin missä on sitä niin sanottua elämää. Hän vei meidät ihan mukavaan pienehköön yökerho dioneen, jossa sitten juhlimme aamun pikkutunneille asti.

Viihteelle lähdössä.


Olimme yhteensä 3 yötä kuusamon tropiikissa. Tämä hotelli sopii ihmiselle, joka haluaa halvan hotellin, mutta ei kuitenkaan vaadi kultaa vaan tyytyy hopeaan ;) Poroja sieltä myös löytyy ja niitä oli hotellin pihassakin runsain mitoin.


Lähemmäksi en uskaltanut mennä.



Yhteenveto:

Hinta laatu suhde 4/5
Asiakaspalvelu 3/5
Siisteys 3/5
Kokonaiskuva 3/5


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti