perjantai 18. lokakuuta 2013

ja juna kulkee taas..

Näpyttelen teille nyt ekaa kertaa kännykällä postausta, joten kirjoitusvirheitä saattaa tulla. (nakkisormi kun olen).

Tänään on päivä kulunut matkustuksen merkeissä. Junamatkat on oikeesti ehkä maailman uuvuttavin matkustustapa. Koulupäivä tuli taas skipattua, enkä ole siitä todellakaan ylpeä. Olen onnistunut tämän vuoden aikana hankkimaan ihan ennätysmäärän poissaoloja, kun unirytmit on ollut kokoajan niin sekaisin, että oon saattanut esimerkiksi nukahtaa vasta pari tuntia ennen koulupäivän alkua. Syysloman (joka alkoi tänään) jälkeen lähtee kuitenki 2kk toppi-jakso käyntiin ja sinne on mentävä vaikka ilman yöunia silmät ristissä.

Monethan pitää uniongelmia ja pommiin nukkumista pelkkänä laiskuutena, mutta voin kertoa kokemuksen syvällä rintaäänellä, että näin ei välttämättä ole. Kun itsellä tulee nukuttua pommiin,  on kännykkäni herätys soinut useita (kymmeniä) kertoja, enkä vain muista niistä herätyksistä jälkikäteen mitään. Jos joku toinen henkilö herättää minut on sekin työn ja tuskan takana. Jälkikäteen en osaa selittää enkä ymmärtää miksi en ole herännyt. Oon 13-vuotiaasta asti syönyt melatoniinia, mutta siihenkin kasvaa toleranssi ja joudun toisinaan olemaan ilman ja silloin tulee ongelmia.

Nyt mun alkuperänen aihe karkasi ja pahasti, mutta ei kai se haittaa. Lopuksi haluan esitellä teille uuden ostokseni. Tuossa topissa on mielestäni aivan IHANA kaula-aukko. Ostin sen modan liikkeestä ja hintaa oli 35e. Yhdistin topin kanssa valkoisen jakun, farkut ja mustat ylipolvensaappaat.







En oo oikeesti noin pullea.. toivon mukaan :D


Itsehän en seuraa muotia mitenkään orjallisesti, toisinaan en lainkaan. Haluan pukeutua vaatteisiin jotka näyttävät juuri _minun_ mielestäni hyvältä. Tietenkin jos päivittää usein vaatekaappiaan tulee pakostakin oltua ainakin jonkun verran trendikkäissä vaatteissa. Silti en todellakaan ole vastaan ihmisiä, jotka seuraavat muotia! Kaikilla saa ja pitää olla omat harrastukset mistä nauttii. :)

Ps. Sain hiukset jälleen vaaleaksi fudge shampoon avulla! Suosittelen kaikille. Päihittää muut hopeashampoot 6-0, vaikka onkin vähän kalliimpi. En ole joutunut värjäilemään hiuksiani pitkään aikaan fudgen ansiosta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti