lauantai 26. lokakuuta 2013

Hieno reissu takana, mutta silti ahdistaa.

Reissun jälkeistä masennusta ilmassa. Kun on viikon ollut hauskaa, tuntuu arki aika hiton harmaalta. Ei vain kuvainnollisesti, sillä sääkin on täällä Suomen puolella kolea ja pimeä. Onneksi tämä lähtee ohi yleensä muutamassa päivässä.

Välillä tuntuu, että pelkään olla iloinen, sillä aina kun olen iloinen jotain kamalaa sattuu. Tietääkö kukaan muu tunteen? Kun olen positiivisella päällä niin aina joku tulee tönäisemään takaisin kaivonpohjalle. Ihan kuin en olisi oikeutettu onnellisuuteen. Oon vannonut itselleni, etten tee angsti postauksia, mutta kyllähän se mieliala tavalla tai toisella tekstistä erottuisi kuitenkin. Päätin blokata elämästäni kaikki ihmiset jotka mun mielialaa laskee ja katsoa mitä tapahtuu psyykkeelle. :)

Tulin kuitenkin tänne muutakin kuin angstaamaan, eli kertomaan miten loppu reissu meni.

Olimme siis blanesissa 2päivää, Lloret de marissa 4 ja tossa di maressa yhden. Lloret oli ihan mukiinmenevä paikka, mutta loppuajasta känniset brittituristit rupesivat kyllä ärsyttämään. Tossa di mar oli aivan uskomaton ja päädyimme sinne ihan sattumalta. Harmitti vain kun se jäi viimeiseksi lomapäiväksi, niin ei kerinnyt olla kauempaa. Tossa di mar oli todella upea maisemiltaan ja kohokohta siellä oli linna johon oli semmoiset todella pitkät portaat ylös. Ylös päästyä odotti aivan huikeat maisemat merelle. Tunsi kyllä olevansa elossa! (Vaikkakin happi meinasi loppua.)


Haluaisin kysyä teiltä mieluisia postausaiheita. Mikä kiinnostaa? Risuja ja ruusuja blogiani koskien?

Olen pähkäillyt paljon mielessäni sitä, miten saan blogini erottumaan muista ja tullut siihen lopputulokseen, että en käy lukemassa muiden blogeja hirveästi, että ei tule mitenkään alitajuntaisesti otettua vaikutteita niistä :) Se on tosin vaikeaa, koska mielenkiinto muitakin blogeja kohtaan on kasvanut oman blogin perustamisen myötä!

Hyvää talven alkua, pitäkää lippua korkeella vaikka se olisi välillä raskasta! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti