maanantai 11. marraskuuta 2013

Kasvisruokaa ja soijarouhe!

Olen yrittänyt viimeaikoina vähentää lihan käyttöä ja siirtyä lopulta kokonaan kasvisruokavalioon. En kuitenkaan halua tehdä mitään radikaalia kerralla, vaan olen tässä pikkuhiljaa ruvennut harjoittelemaan. Muutenkin on mukava, kun on saanut ruuanlaitosta vähän muuta ajateltavaa sydänsuruista. Tämmöisiä pöperöitä olen parin päivän aikana tehnyt;


Tuossa tortillassa ei siis ole jauhelihaa, vaan soijarouhetta. Soijarouhetta keitetään kattilassa pari minuuttia, suhteessa soijarouhetta 1 vettä 2. Sen jälkeen voi paistaa pannulla ja lisätä runsaasti mausteita! Aivan yhtä hyvää kuin jauheliha, mutta paljon edullisempaa. Soijarouheessa on muuten 50% proteeinia! 

Vielä pari havainnollistavaa kuvaa..

Tänään tein kasvislasagnea, ihan rainbowin valmiista lasagneaineksista ja korvasin jauhelihan tuolla soijarouheella. Laitoin myös pestoa ja tomaattimurskaa siihen, sekä paljon paprikaa! Todella hyvää tuli!

Oho, onpas sumea kuva, mutta en nyt jaksa ruveta muokkailemaan.

Huomenna ajattelin tehdä kasvispihvejä, ne ovat ainakin erittäin hyviä!

Olo on jo vähän parempi eron jäljiltä. En ole mikään nopea unohtamaan, mutta mun on pakko ajatella positiivisesti ja ikäänkuin huijata itselleni positiivisia ajatuksia, en muuten pääsisi aamulla ylös sängystä.


Olispa jo kesä niin pääsisi taas käyttämään esimerkiksi tuota toppia.. Oikeastaan hyvä, että tässä on aikaa niin saa karisteltua kiloja pois ja voi kesällä kulkea itsevarmana!

Meikä koittaa saada jotain balanssia henkisesti, periksi ei pidä koskaan antaa!

Miumau ja pusi pusi jälleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti