keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Fitness hömpötys

Kavereiden kanssa vähän aivoriiheä pidettiin tästä kaikkien tietoisuuteen tulleesta fitness buumista. Ensinnäkin, ennenkuin sanon oman kantani haluan mainita, että tällä kirjoituksella EI ole tarkoitus loukata ketään, eikä aiheuttaa mielipahaa.

Miksi missään asiassa ei voi soveltaa sitä kuuluisaa kultaista keskitietä? Tuntuu, että nykyään kaikki blogit keskittyvät mahdollisimman hienoihin salikamppeisiin, mitä erikoisempiin proteiinipirtelöihin sun muihin. Mainoksistakin tuttu "bananas are for monkeys" on mielestäni "normaalin" ruokavalion pilkkaamista.

Ihan järjetön hifistely on täyttänyt koko internetin. En halua yleistää, mutta useimmista asiaa koskevista blogiteksteistä tulee monelle ihmiselle varmasti olo, ettei niillä perus kolmiraita verkkareilla ja t-paidalla edes kehtaa mennä salille. Minkä hiton takia pitää käyttää monta sataa euroa johkin salikenkiin jos itse kehon muokkaaminen on tärkeintä.

Toinen asia mihin haluan aiheen tiimoilta puuttua, on nämä yhteistyössä tehdyt mainokset esim. jonkun tietyn proteeinijuoma/protskupatukka firman kautta. Todellisuudessa monessa näissä ei ole edes mitenkään erikoinen ravintoarvo ja huomattavasti halvemmalla pääsisi ihan normi ruualla. Aiheesta löytyy paljon faktatietoa täältä netistäkin, jos vain googlea osaat käyttää.

Mutta, koska minä en kuulu fitnekseen hullaantuneisiin, vaan syön normi ruokaa (ja myös treenaan rääsyissä vaatteissa :D) en tätä aihetta ala sen kummemmin ruotimaan.

Ja vielä kerran; Nämä ovat vain minun mietteitä ja ajatuksia. En väitä, että tietäisin aiheesta paljoakaan. Halusin vaan tuoda oman maalaisjärjellä pohditun mielipiteeni esille.

Kommentteja kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti