maanantai 18. marraskuuta 2013

Hulluuden ja neurouden raja on häilyvä

Itselläni ei ole mitään ongelmia kirjoittaa pitkiäkin tekstejä, oikeastaan keksisin asiaa vaikka kukkaruukusta, lintujen laulusta, laulamattomuudesta jne. Nyt on ollut vähän erilainen ongelma. Minulla on paljon asioita mistä haluan kertoa, mutta olisi myös tärkeää pystyä näyttämään ne asiat. Minua ei siis ole vaivannut kirjoittaminen, vaan kuvaajan löytäminen. Itsekkin toki pystyy jonkinmoisia kuvia räpsimään, mutta mielelläni haluan jonkun toisen tekevän sen. Asiaan tulee kuitenkin muutos! Lähden huomenna, viimeistään ylihuomenna vanhempieni luokse Tampereen seudulle ja siellä innokkaita kuvaajia riittää. Olen jopa ajatellut houkutella veljeni, joka on siis valokuvaaja, ottamaan minusta hienon kuvan banneriin tai ehkä jonkinsortin taidekuvia, joissa esittelen samalla uusia ostoksiani.. Hänellä varmasti löytyy erilaisia ideoita todella mielenkiintoisten kuvien ottamiseen!

Muutenkin minulla on nyt hyvä sauma käydä siellä Tampereen seudulla, koska veljeni lähtee maailmalle kuun lopussa ja tuskin näemme taas aikoihin. Eli valokuvien ottaminen ei todellakaan ole ainoa syy :D Itselläni ei ole mitään synnynnäistä lahjakkuutta valokuvaamiseen. Käteni tärisevät luonnostaan todella paljon, eikä minulta löydy vaan ideoita. Varmasti valokuvaamista voi opetella, mutta uskon, että jotkut ihmiset ovat vain luontaisesti siihen lahjakkaita. Veljeni on hyvä esimerkki.

Kirjoitukseni pointtina oli siis se, että luvassa on paljon mielenkiintoisia tekstejä, jokaiselle jotakin! En halua kirjoittaa täydellisestä pilvilinna elämästä, vaikka blogin nimi niin ehkä väittääkin. Haluan kirjoittaa oikeasta elämästä, oikeista murheista, oikeista iloista, arkipäivän ongelmista ja mikä tärkeintä; Haluan auttaa ihmisiä löytämään ulospääsyn näistä ongelmista. Itse olen kirjoja/nettiä selaamalla saanut usean vuoden datailuni ansioista (5-vuotiaasta lähtien..) paljon tietoa, paljon tietoa siitä mistä sitä tietoa saa, olen saanut ihan hirveästi valmiuksia kohtaamaan erilaisia ongelmatilanteita. Joten rakkaat lukijat, voitte olla varmoja, että jaan tämän myös teidän kanssa! Et ole koskaan yksin.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä.. Vaikka veljeni lahjakkuutta ei voi yhdellä kuvalla mitenkään kertoa, niin silti tässä olisi yksi hänen ottamansa tähän vuodenaikaan (oikeesti tää on kevät talvelta) liittyvä kuva!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti