sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Näin saat junalla matkustamisen tuntumaan mukavemmalta

Istun taas jälleen junassa. Tällä kertaa suuntana Tampere city. Junassa tulee lähes poikkeuksetta hirveä inspis kirjoittaa, kun on aikaa ajatella. Olen alkanut oikeastaan tykkäämään junalla matkustamisesta (ennen vihasin sitä). Syynä tähän on se, että nykyään tiedän kikat, millä matkustaminen junassa tulee miellyttävämmäksi. Jaan nämä vinkit myös teidän kanssanne :)

1. Jos et ole allerginen tai vihaa eläimiä, ota paikka lemmikkivaunusta. Siellä on poikkeuksetta rauhallisempaa, tähän mennessä kun olen matkustanut siellä olen aina saanut olla yksin. Sinne voi siis mennä ilman lemmikkiä.

2. Jos käytät alkoholia, kannattaa laittaa pariin tavalliseen juomapulloon vähän siideriä mukaan. Et voi juoda suoraan tölkistä, koska konnarit valittavat. Alkoholi pieninä annoksina rentouttaa ja saa ajan kulumaan nopeammin.

3. Tee itsellesi herkulliset eväät. Mikä olisikaan hauskempaa ajan tappamista kuin syöminen? Ravintolavaunussa on kallista, joten tällä taktiikalla säästät myös rahaa. Tässä minun yleiset evääni: Paistan kotona kaupan pizzan, jonka tuunaan extra juustolla ja esim. jalapenoilla. Käärin pizzan folioon, jossa se pysyy lämpimänä ja mehukkaana. Pizzaa on myös helppo syödä.

4. Jos olet kahvin ystävä, laita termariin kahvia ja ota mukaan. Jos tykkäät juoda kahvin maidon kanssa, voit lisätä maidon suoraan termariin, jolloin vältyt erillisen maitopullon ottamiselta.

5. Osta ennen junareissua joku tosi hyvä lehti. Esim. Demi, Cosmopolitan.. Lehteen on helppo keskittyä ja se tappaa ajasta ainakin tunnin.

6. Matkusta mukavissa vaatteissa ja ota kengät pois istuessasi, tulee paljon chillimpi olo.

7. Jos tupakoit, ota mukaan nikotiinilaastari tai purkkaa. Junassa ei saa enää polttaa ja nikikset voivat tehdä olon tuskalliseksi.


Näillä vinkeillä junamatkustelu tuntuu ihan luksukselta.. Jos vähän liioitellaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti