torstai 19. joulukuuta 2013

Toiset on luotuja kulkemaan, toiset on liikkeellä muuten vaan..


Hei taas "pitkästä" aikaa! Minulla on parin viime päivän aikana tullut kilometrejä mittariin enemmän kuin laki sallii ja uusia kokemuksia on kertynyt roimasti. Kävin nimittäin pikavisiitillä Norjan puolella! Tarkemmin ottaen kävimme pohjois-norjassa stå nimisellä paikkakunnalla.



















Heräsin tiistai-iltana klo 21.00 kysymykseen "Lähdetkö parin tunnin päästä Norjaan?", ja minähän huimapäänä päätin lähteä. Kilometrejä kertyi yhteensä yli 2000, mutta kokeneena matkustajana se ei minulla tuntunut missään. Yövyimme ihanan tunnelmallisessa kalastajamökissä ja se tuntui heti alkuun kotoisalta. Kävimme myös norjalaisessa pienessä baarissa, jossa sielläkin oli kyllä jännä tunnelma. Ainut miinuspuoli reisssussa oli se, että Norjassa on valoista aikaa varsin vähän, joten maisemia ei ehtinyt nähdä tarpeeksi..






Kuvien vähäisyys johtuu pääosin siitä, että lähes kokoajan oli pimeää. Aiomme tosin tehdä uuden reissun Norjaan silloin, kun valoisaa aikaa riittää enemmän. 

Vielä loppuun haluaisin laittaa arkistojen kätköistä yhden hauskan kuvan, jossa olen nauttinut ehkä "pikkaisen" liikaa.. Nauroin ääneen kun huomasin kuvan, muut ovat ihan skarppina ja iloisina ja minä nukun :D









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti