keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Jos poikaystävä ei halaa sinua niin kauan, että olet nukahtanut, on hän hyödytön.

Heh, tulipas otsikostani provosoiva. Toivottavasti osaatte ottaa tämän heiton huumorilla, koska se on pilke silmäkulmassa kirjoitettu. Tämän postauksen jälkeen en aio tosin enää pyydellä anteeksi, jos joku ei sairasta huumoriani ymmärrä.


Sain idean kirjoittaa tästä aiheesta, koska olen huomannut erittäin monen naisen roikkuvan miehessä kiinni, vaikka mies kohtelisi naista kuin täyttä paskaa. Kuulun myös itse saman virheen tehneisiin. Harva nainen myöntää tätä, vaikkakin sisimmissään tietää miehen seuran vain romuttavan häntä. Toivottavasti kirjoitukseni luettua edes joku tajuaisi irtaantua huonosta suhteesta, missä hänestä ei oikeasti välitetä.

Kerron muutaman esimerkin, mistä tunnistaa, ettei miehellä ole puhtaat jauhot pussissa, eikä hän ajattele ainakaan sinun etuasi.

1.Tunnet itsesi jatkuvasti surulliseksi miehen seurassa. Hän ei välttämättä sano suoraan "vitun läski huora!" Vaan saa huomaamattasi ivattua ja vähäteltyä lähes kaikkea mitä teet tai sanot.

2. Itkemisesi ei herätä sympatiaa tai empatiaa. Hän suuttuu jos itket.

3. Hän ei halaile tai pussaile muutakuin seksin yhteydessä. Tämä on viimeistään ainakin hälyttävä merkki.

4. Hän vertaa sinua muihin naisiin. "Joku muu nainen kyllä suostuisi, joku muu nainen kyllä tekisi.."

5. Hän ei halua läheisyyttä ja lähinnä suuttuu jos sinä lähestyt häntä tai jättää kokonaan huomioimatta.

6. Hän ei pyydä anteeksi.

7. Hän on keskittyneempi esim. pelaamiseen, ystäviinsä jne. kuin sinuun.

8. Hän matkustelee paljon yksin, ilman todellista tarvetta.

9. Hän ei koskaan moiti itseään. Sinä olet AINA syypää kaikkeen. Huomaat pyytäväsi usein anteeksi ja nöyristeleväsi sinulle ennenkuulumattoman paljon.

10. Et ole onnellinen.

Haha, tässä ei ole todellakaan tarkoitus esitellä muokkaustaitoja, koitin läpällä jotain ilmaisohjelmaa.. :D


Haluan, ettei kukaan tuhlaa aikaansa sellaiseen ihmiseen, jonka kohdalla edes jokin kohta täsmää. Kaikkien ei tarvitse olla psykopaatteja tai narsisteja. Maailmassa riittää muuten vain pahoja miehiä, jotka eivät arvosta naista. Pitäkää pintanne, älkääkä salliko KENENKÄÄN kohdella teitä väärin.

Muistaaka myös, että hyvyyttä pitää aina muistaa kierrättää. Älkää tehkö pahoja asioita muille ihmisille. Jos vastaatte pahuuteen pahuudella, voitte myös itse muuttua pahoiksi. Kun katselet kauas pimeyteen, katselee myös pimeys sinuun.

5 kommenttia:

  1. Toi on oikeesti niin totta! Mul on paljo kokemusta tollasista miehist ja KENENKÄÄN ei tosiaa pidä katella semmosta!

    VastaaPoista
  2. aamen! sä puit mun ajatukset sanoiksi :'D

    VastaaPoista
  3. Oi, ihanaa, että löytyy muitakin jotka ovat kanssani samassa kannassa ;D <3

    VastaaPoista
  4. niin ja sitten hyvistä miehistä pitää osata pitää kiinni! Miehen ollessa rakastava ja huomaavainen alkaa nainen usein pitämään kumppaniansa itsestään selvyytenä, eikä osaa arvostaa näin hyvää suhdetta.

    VastaaPoista
  5. Oot oikeassa myös! Sitä monesti "sokeutuu", jos kaikki on vähän liiankin täydellistä:) Arvostus on tärkeimpiä asioita!

    VastaaPoista