perjantai 3. tammikuuta 2014

Glo Hotel Kluuvi, Helsinki

Glo hotel Kluuvi, Helsinki

Glo on yksi Helsingin maineikkaimmista hotelleista. En tiedä onko puskaradioissa hieman yliliioittelijoita, mutta erinomaista tästä ei saa tekemälläkään. Hyvä kuvaa hotellia paljon paremmin.

177euron hinta yhdeltä yöltä standard huoneesta saa kieltämättä odotukset korkealle. Tässä tuli taas huomattua, miten hinta ja laatu eivät aina täsmää.

Hotelli on päällisin puolin siisti ja moderni. Aulassa meitä odotti kohtelias palvelu, joka kuitenkin muistutti vähän ylipirteää ääninauhaa. Huomasin , että meitä ei ehkä ihan aidosti haluttu palvella.

Huone oli aika keskinkertainen. Pienehkö huone, josta löytyi kyllä kulumisen merkkejä. Kylpyhuone oli iloinen yllätys. Se oli tilava ja näytti uudemmalta kuin muu tila. Huoneessa oli minibaari (tämän PITÄISI olla itsestäänselvyys), mutta ei esimerkiksi kahvinkeitto tarvikkeita. Melkein 200euron hotelli ei tarjoa edes kahvinkeitto mahdollisuutta? Noh, se ei ole hullu joka pyytää vaan se joka maksaa..

Iso plussa tulee hotellilla olevasta hienosta baarista ja terassista. Keli oli helsingissä niin lämmin, että terassilla siis pystyi olemaan. Uudenvuoden iltaa olikin erittäin mukava aloitella hotellilla.

Pahoittelen kuvien vähäisyyttä. Koko päivän oli kiire valmistella uutta vuotta, joten kuvaaminen unohtui tyystin..

Tähtiä annan tälle hotellille ***+

Poikaystäväkin pääsi kuvaan :D

Ilta alkaa tummumaan helsingissä

Uudenvuoden vietossa







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti