maanantai 2. joulukuuta 2013

Yksi ihminen voi tuhota koko itsetunnon.

On se vain jännä juttu, miten yksi ainut ihminen voi vaikuttaa niin negatiivisesti omaan mielialaan. Joillakin ihmisillä on kyky sanallisesti ja sanattomasti saada tuntemaan itsensä arvottomaksi, ei rakastetuksi ja muuten vain erittän huonoksi. Toinen ihminen pystyy imemään kaiken valon itsestä. Kaiken energian. Monesti nämä ihmiset ovat jonkinsortin narsisteja, jotka eivät tästä kaikesta koe minkäänlaisia omatunnontuskia.

Tälläinen ihminen voi sitoa sinut lähelleen pitkäksikkin aikaa. Jopa useiksi vuosiksi. Lopulta olet vain tyhjä kuori ja lopulta pitkän prosessin jälkeen kun olet irroittautunut tästä ihmisestä huomaatkin, että jaahas, tässä sitä ollaan ilman ystäviä ja perheeseenkin on monesti tullut erittäin huonot välit. Olet yhtä-äkkiä tien risteyksessä, eikä sinulla ole hajuakaan minne päin kääntyä.

Lohdutuksen sana; kaikesta voi selvitä. Monesti tälläiset sairaat psykoottiset ihmiset ovat aiheuttaneet itsetuhoisuutta, jopa itsemurhaan asti. Älä silti luovuta. Maailmassa on pahuutta aivan hirveästi, mutta hyvyyttäkin löytyy. Joskus sitä tarvii koota itsensä uudelleen, pala palalta, mutta ei auta itku markkinoilla kun sen aika tulee. Hyviä asioita voi olla erittäin vaikea löytää, pahahan se on tyhjästä nyhjäistä jos toinen ihminen on onnistunut rikkomaan välit kaikkeen hyvään omassa elämässä. Silti, silti on aina jokin asia mihin tarttua!

Puhun kokemuksen syvällä rintaäänellä. Olen usein joutunut sellaisten ihmisten kohteeksi, jotka ovat pompoitelleet minua mielin määrin, välittämättä siitä, että olen ollut ihan palasina. Sitä pelkää kuolevansa suruun ja välillä pelkää, ettei kuolekkaan.

Haistatetaan kaikille narsistisille pahoille ihmisille paskat ja ollaan vahvempia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti