lauantai 21. joulukuuta 2013

Näin saat hiuksesi kasvamaan nopeammin/pysymään parempi kuntoisina

Olen itse luonteeltani varsinainen laiska Jaakko ja se heijastuu myös hiustenhoidossa. Silloin kun päätän kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni, tiedän kyllä konstit. Ajattelin nyt jakaa teille muutaman vinkin, jotka voin todeta kokemuksen syvällä rintaäänellä toimiviksi!

1. Osta koirille ja kissoille tarkoitettua biotiinia ja syö sitä. Ihmisille suunnattu on huomattavasti kalliimpaa ja eläinten biotiini tehoaa paremmin.

2. Huuhtele hiuksesi suihkun jälkeen kylmällä vedellä viimeiseksi.

3. Älä missään nimessä harjaa hiuksiasi kun ne ovat märät/kosteat

4.Älä käytä silikonia sisältäviä tuotteita. Parhaaksi todetut ovat nämä perus halvat suomalainen mustikkashampoo ja hoitoaine.

5. Jos latvasi muistuttavat hamppukasaa, kokeile tätä kikkaa: Laita kuiviin hiuksiin runsaasti hoitoainetta ja pistä ne pyyhkeen sisään "muhimaan" pariksi tunniksi. Sen jälkeen pese hoitoaine pois.

6. Rypsiöljyllä/oliiviöljyllä saat halvan öljyhoidon hiuksiin, mutta yhtä hyvän kuin kalliilla kaupan tuotteella.

7. Terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion merkitystä ei voi liioitella.

8. Kuivaa hiukset hellävaraisesti. Älä niinkuin esim. minä ennen tein, eli hankasin pyyhkeellä rajusti hiuksia. Kuivaa hiukset varovasti pyyhkeen avulla.

9. Hiero päänahkaasi. Verenkierto nopeutuu ja hiuksesi kasvavat nopeammin.

Toivottavasti jollekkin on vinkeistäni apua! :)





10 kommenttia:

  1. Kiitos näistä vinkeistä, oon kauan miettiny et mitä mun pitäs tehä näille mun kuiville hiuksille ku oli kesällä tullu vähän blondailtua...:D Ja oon ollu kauan aikaa aliravittu nii hiukset ihan itestään tippu päästä... Jospa mie saisin nää hiukset vielä kuntoon :) Käys kurkkaan myös mun blogi? älä järkyty.... :D
    http://itfeeel.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Joo blondailu tosiaan on sitä pahinta myrkkyy hiuksille :P Käyn katsomassa :)

    VastaaPoista
  3. Wau, sulla on upeet hiukset! Pitää varmaan ottaa nää vinkit käyttöön ettei hiukset jäisi ikuisesti näin lyhyiksi :c

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. just näitä vinkkejä oon kaipaillu viimeaikoina ku haluisin kasvattaa hiuksia :o mut luin demistä et jos syö tuota eläinten biotiinia niin alkais kasvamaan muutkin ihokarvat enempi..:O mut ehkä voisin kokeilla nuita muita..:) joskus tulee kiireessä kammattua märkiä hiuksii..:/

    VastaaPoista
  5. Itsellä en oo kyl huomannu moista, mutta vaikka kasvaiskin niin ainahan voi sheivata useammin :D On ne hiukset kuitenkin niin tärkeet..

    VastaaPoista
  6. Sulla on ihanat hiukset! :) itelläni on aina ollu tosi ohuet ja muutenki huonot hiukset, joten tää postaus tuli kyllä tarpeeseen! :D liityin lukijaks :)

    http://sofiaidaanneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Oi kiitos :) Minäkin käyn kurkkaamassa sinun blogia :)

    VastaaPoista
  8. Mainitsit jossain kirjotuksessa fudge shampoon? Mistä sellaista saa? :D

    VastaaPoista
  9. Anteeksi hidas vastaukseni, mutta kampaamoista pitäisi saada. En mene toki takuuseen että kaikista, mutta veikkaanpa suurimmasta osasta löytyvän :)

    VastaaPoista