perjantai 10. tammikuuta 2014

7 Asiaa jotka tekevät sinut onnelliseksi

Postauksen aihe tuli minulle mieleen sängyssä pyöriessäni ja miettiessäni miten ihmeessä sitä taas saisi unen päästä kiinni. En aio kirjoittaa asioita kuten "voita lotossa" tai "osta uusi huulipuna." Sellaiset asiat kun eivät tuo todellista onnea, se on vain ihmisen luomaa harhaa. Sen sijaan kirjoitan asioita, jotka ovat täysin ilmaisia, monelle varsin hyvin tiedossa olevia, mutta ei silti itsestäänselvyyksiä.

1. Mene pitkälle kävelylenkille, jonka jälkeen käy kuumassa suihkussa tai saunassa, jos sellaisen omistat. Tämän jälkeen ei varmasti tule murehdittua pikku asioita, keho ja mieli ovat raukeita ja olosi muuttuu kummallisen hyväksi. 

2. Jätä joskus tietokone sivuun ja lue hyvä kirja. Internetissä jatkuva pyöriminen ei tee kenellekkään hyvää ja kirja kehittää verbaalista lahjakkuutta paljon enemmän.

3. Jos murehdit asioita ennen nukkumaanmenoa, kirjoita ne ylös paperille ennen nukkumaanmenoa. Ei pidä ahdistua siitä että ajattelee. Anna surulle aikasi, mutta kirjoitettuasi asiat ylös jätä ne hetkeksi unholaan. Jatkuva murehtiminen ei hyödytä mitään, vaikka se onkin osa surutyötä.

4. Ymmärrä se, että et voi omistaa toista ihmistä. Seurustelusuhteessa varsinkin naiset joutuvat monesti vuodattamaan useat kyyneeleet. Naiset miettivät asioita kuten "Miksi mieheni haluaa mielummin mennä kavereiden kanssa baariin kuin olla minun kanssani kotona?" ja muuta vastaavaa. Hyväksy se, että parisuhde ei ole toisen omistamista. Et voi määrätä toisen tekemisiä. Jos sinulla on seurustelukumppanisi kanssa useammin paha mieli kuin hyvä, mene eteenpäin. Monesti kiintymys estää tämän ja ihmiset jäävät huonoon suhteeseen, joka imee heiltä kaiken itsetunnon ja energian. Olethan sinä vahvempi?

5. Ole armollinen itsellesi. Kaikki ihmiset tekevät virheitä ja jos et osaa antaa anteeksi itsellesi niin kuka sitten? Asioita saa ja pitääkin katua, se kuuluu terveeseen omatuntoon. Et voi kuitenkaan pilata loppu elämääsi hakkaamalla päätäsi seinään ja syyttämällä itseäsi.

6. Ole rehellinen. Ihmisillä on paha taipumus valehteluun. Pieni valkoinen valhe silloin tällöin ei tapa ketään, mutta jatkuva valheessa eläminen syö ihmistä.

7. Jos itkettää, itke. Itku palauttaa ihmisen järkytyksestä lepotilaan ja rentouttaa kehoa ja mieltä. Itkun jälkeen olo on paljon parempi. Muista, että siellä missä toivo on jo menetetty ei näy kyyneliä. Syvästi masentuneet eivät itke.


Kohti parempaa huomista ja tulevaisuutta <3

-Anniina

2 kommenttia:

  1. Sulla on ihanan erilainen blogi, jäin heti lukemaan tarkemmin! Kuvia voisi olla ehkä enemmän :)
    Jään lukijaksi, meethän lukemaan myös mun blogia:

    http://annakivikari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos :) Kuvia tosin ei (melkein) koskaan ole liikaa! Käyn katsomassa blogiasi! :)

    VastaaPoista