tiistai 25. helmikuuta 2014

Tinder

Varmaan suurinosa on jo kuullut tästä "huippu" menetelmästä löytää sinkuille lähistöltä seuraa..

Tinder on siis puhelimeen asennettava sovellus, jossa pystyt itse säätämään minkä ikäisiä ja miten läheltä haluat seuraa löytää. Sitten jos sopivan ikäisiä sattuu olemaan lähistöllä, tulevat heidän kuvansa esille. Siitä voi sittee painaa raksia tai sydäntä, riippuen siitä miellyttääkö naama. Ideana hyvä, mutta käytännössä ei niinkään. 

Ulkonäköhän on varsinkin ihastumisen kannalta aika helvetin tärkeää monille, mutta olishan se kiva pystyy rajottaan sitä hakemista vähän enemmänkin. Joillekkin ehkä sama musiikkimaku olisi tärkeää ja olisihan se kiva, ettei esim. minunlaiselle pakanalle ainakaan mitään muslimeita sinne tulisi vaihtoehdoiksi.

Muutenkin tuntuu, että suurin osa käyttäjistä on jotain perheellisiä tai valmiiksi seurustelevia ja tälläinen on mun mielestä tosi loukkaavaa puolisoa kohtaan. En kyllä yhtään ihmettele, ettei kukaan pysy enää yhdessä, kun pettäminenkin on jo tehty niin helpoksi, että voit löytää kilometrin päästä.. Noh, tiedätte kyllä mitä seuraa.


Tälläinen hakujutska siihen tulee aina päälle ja sit jonkin ajan päästä siihen tulee  ns. valokuva pino mistä valita. Jos joku tykkää sun kuvasta takaisin, niin pääsette sitten juttelemaan tinderin yksityischattiin. Miehistä tosin suurin osa etsii seksiseuraa, eli ellet ole valmis sekstailuun heti kättelyssä he monesti poistavat sinut :)


Ihan mielenkiintoinenhan tää sovellus oli aluksi, mutta jotenkin alkaa tuntumaan yhtä turhalta ja lapselliselta paikalta kuin esim. kuvake. 

Mitä itse olette mieltä kyseisestä (karhun) palveluksesta?

Tapaillaan ens kerran videopostauksen merkeissä!



-Anniina

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. kaverini ylipui minut kokeilemaan ja kannatti kokeilla : ) mies joka oli alkanut siellä minulle juttelemaan, tuli sattumalta vastaan baarissa. ja siitä asti ollaan tapailtu... Tässä miehessä tuntuu olevan sitä jotain : )

    VastaaPoista