tiistai 18. helmikuuta 2014

Sinkkuna olemisen edut

En halua postauksellani mollata muiden parisuhteita, vaan antaa toivoa ja postiivistä mieltä sinkuille. Itse olen ollut reilun kahden vuoden ajan putkeen parisuhteessa (kahden eri miehen kanssa) ja nyt elämä päätti jättää minut ilman kumppania. Eroja en halua sen kummemmin puida, koska syyllistyisin mitä todennäköisemmin kunnianloukkaukseen ja saisin itseni vain suututettua. Tietäjät tietää.

Sitä koki jonkinmoisen havahtumisen, tajusin, että en ole ollut kahteen vuoteen onnellinen päivääkään ja olen ollut arjen ja itseni kanssa ihan hukassa. (Tulen olemaan varmaan jatkossakin.) Tajusin, että jos ei ole onnellinen sinkkuna, ei ole onnellinen varattunakaan. Onni se kun lähtee itsestä, omasta asenteesta ja siitä, mitä elämästään tekee. Tosin olen myös sitä mieltä, että ulkopuoliset ihmiset voivat romuttaa onneasi aika pahasti niin halutessaan, siksi olenkin iloinen päästyäni eroon näistä pahoista ihmisistä, joiden elämäntehtävänä oli ilmeisesti minun satuttaminen.

Lopetan kuitenkin tämän lässynlässyn lään, ja listaan sinkkuna olemisen (varteenotettavia) etuja!

1. Et ole riippuvainen toisesta ihmisestä. Päivääsi ei pilaa se, että miehesi on reissussa tai muuten vain poissa. Opit olemaan yksin, opit olemaan oman itsesi herra.

2. Vältyt mustasukkaisuudelta. Tiedättehän miehet, jotka jatkuvasti kehuvat muita naisia parisuhteen aikana kumppanilleen? Ei tunnu kenestäkään kivalta. Kukaan ei onneksi sinkuille tee näin, koska heillä ei ole kumppania.

3. Sinun ei tarvitse pelätä, että sinut jätetään jos et toimi/toimit tietyllä tavalla. Saat olla vihdoin oma ihana itsesi, kaverien arvostelu harvemmin on yhtä rankkaa kuin kumppanin.

4. Baari-illoista tulee kivoja ja jännittäviä. (Tätä on turha edes selitellä)

5. Sinun ei tarvitse tulla toimeen kumppanisi perheen/ystävien kanssa. Voit valita itse ystäväsi ja seurasi missä liikut.

6. Vältyt usealta pettymykseltä ja rikotuilta lupauksilta.

7. Et ole enää tilivelvollinen kellekkään.

8.Kukaan ei valita, vaikka jättäisit tiskit tiskaamatta ja ruuat laittamatta.

Moni varmasti keksii muitakin hyviä puolia, mutta nämä ovat lähinnä itselleni tärkeitä :) Sinkkuna olemisen aikana on myös hyvää aikaa miettiä mikä edellisissä "sulhoissa" oli vikana ja minkälaista miestä ei ainakaan jatkossa halua. Nykyaikana on ihan normaalia olla sinkku ja varsinkin tilastoja katsellessa (miten usein miehet pettävät naisiaan jne) se voi olla ehkäpä jopa se paras ratkaisu!

Olen vihainen kohtalolleni, mutta maailma on liian kaunis vihattavaksi. Eteenpäin on mentävä!




13 kommenttia:

  1. Mahtava postaus! Kirjotit tosi hyvin c: ja hei toi banneri on ihana, oot nätti :3

    http://cowswings.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! :) Käyn tsekkaamas sun blogin :)

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli vääjäämättä mieleen, että nyt oot saanut kyllä osaksesi huonoja miehiä, jos oot joutunut kokemaan tuollaisia juttuja joista sinkkuna ei tarvitse enää kärsiä =/ Voisin kuitenkin lisätä vielä yhden kohdan: Voit shoppailla mitä, milloin ja kuinka paljon tahansa, eikä kukaan ihmettele, jos eteisessä on taas uudet kengät!

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä..ja toi shoppailulisäys oli just hyvä!!

    VastaaPoista
  5. Nyky päivänä naiset pettää ihan yhtä paljon kuin miehet,jos suhteen seksi ei toimi niin nyky päovänä sitä lähdetään entistä helpommin hakemaan suhteen ulkopuolelta,koska se on nyky päivänä niin helppoa. Mul on kans ollu paskoja suhteita,enkä ollu sinkku varmaan 4 vuoteen ku kuukauden tai pari kerrallaan ja nyt oon parisuhtees,mut oikeesti fiksun miehen kanssa ja mikään ei oo ongelma.

    VastaaPoista
  6. Juu onhan siinä sinkkuna olemisessa puolensa, mutta sata kertaa mieluummin olen ihanassa parisuhteessa :) Noi syytkin näyttää lähinnä siltä että on ollu vaan paska parisuhde.

    "3. Sinun ei tarvitse pelätä, että sinut jätetään jos et toimi/toimit tietyllä tavalla" - terveessä parisuhteessa ei tarvitse pelätä jätetyksi tulemista tietyllä tavalla toimimisesta.

    "6. Vältyt usealta pettymykseltä ja rikotuilta lupauksilta." - miksi joku on suhteessa mikä koostuu pettymyksistä ja rikotuista lupauksista?

    "7. Et ole enää tilivelvollinen kellekkään." - en ole tilivelvollinen kumppanilleni nytkään.

    Joo ihan hyviä pointteja ja varmaan helpottaa itseä listata sinkkuuden hyviä puolia, mutta voi huoh nyt taas..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hei siis bloginihan ei ole mikään tietosanakirja, nää tietty perustuu omiin kokemuksiin, omaan sen hetkiseen tunnetilaan jne :)

      Poista
  7. Aika paljon niitä huonoja parisuhteita on ja niistä pääseminen voi olla yllättävän vaikeaa varsinkin, jos kumppani omaa narsistisia piirteitä. Kyllä meistä varmaan jokainen on kuullut tosielämän tarinoita henkisesti ja/sekä fyysisesti väkivaltaisista suhteista, jotka ovat jatkuneet jopa kymmeniä vuosia. Ulkopuolelta on usein helppo ihmetellä miksi ei lähdetä suhteesta, mutta monesti uhri ei ole henkisesti tarpeeksi vahva lähtemää esim. muserretun itsetunnon takia. Postauksessa tulee hyvin ilmi, että huonoja parisuhteita on kirjoittajalla takana.

    VastaaPoista
  8. miun mielestä sinkkuna on hyvä olla siksi, koska voi itse päättää omista menoistaan ja menemisistään just niinko itse haluaa. Ei tarvitse odottaa, kysellä mitään. menee vain. ja tekee just niinko itse haluaa, ilman että joku on sanomassa, et ois voinut ajatella toistakin. Tiedän, olen itsekäs persoona. Siksi näin onkin parempi. =)

    VastaaPoista
  9. Yhdyn muihin edellisiin:) ihana olla itsensä herra. Seurata sivusta välillä ihanaa seurustelua ja katsella kuinka miehet pettää minkä kerkee.. hymyä vaan ja häntä pystyssä kesää kohti:) muttei hampaat irvessä. Elämästä pitää saada nauttia.

    VastaaPoista
  10. "ja katsella kuinka miehet pettää minkä kerkee.." Hahah :D Ei herranjestas... Ensinnäki luottamus on tärkeintä parisuhteessa. Moni tekee myös itse virheitä kiirehtimällä suhteen kanssa (menemällä kihloihin tai muuttamalla yhteen liian nopeasti) ja yksi ehkä vakavin virhe on, että mitä pitemmälle suhde menee sitä vähemmän yritetään.
    T: 4 vuotta parisuhteessa (avoliitossa & kihloissa) ja saan vapaasti käydä tyttöjenilloissa tai lähteä itsekseen jonnekkin jos siltä tuntuu. Luottamus on syvä ja toista arvostetaan. Saa lohtua, kannustusta, turvaa ja rakkautta. Töitä suhteen eteen on kyllä tehty, että siitä tuli näinkin hienoa. :) Nauttikaa toki sinkku ajoista, niin kauan kuin siltä tuntuu. Mutta jos ei laita suhteessa sydäntänsä peliin, ei voi mitään voittaakkaan.

    VastaaPoista