sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pikkujoulut!

En tiedä monet pikkujoulut joudun tänä vuonna viettämään, mutta ensimmäiset ovat nyt ainakin ohi ja pakko sanoa, että oli mielettömän hauskaa!

Aloittelimme siskoni ja hänen miehensä luona kivalla tutulla kokoonpanolla. Jallukaakao oli aivan älyttömän hyvää.. Elikkäs jallukahvia lämpimän kaakaon sekaan. Täydellinen pikkujoulu juoma munatotin lisäksi.

Oikeastaan tuntuu, että ei pysy nyt niin sanotusti "kynä kädessä" enkä oikein tiedä mitä kirjoittaisin.. Perus pikkujoulu meininkiä, oli saunaa ja uimista ohjelmassa. Illan kruunasi se kun siskoni mies naksautti meiltä kaikilta selän.. :D Jostain syystä minulla ei ole yhtään kunnon kuvaa asustani, mutta päälläni oli todella halpa (mutta hieno) nellyn ale-mekko, harmaat sukkahousut ja musta neule.

Etkojen jälkeen menimme paikalliseen kapakkaan ja mikäs siellä ollessa. Nyt on kyllä vähän haikea fiilis kun olin odottanun pikkujouluja niin pitkään ja nyt ne on ohi.. Onneksi uusivuosi tulee kohta ja silloin on taas bileet!

Tämä nyt oli vähän tälläinen turhanpäiväinen postaus, mutta ainakaan en jätä lukijoitani ihan kylmäksi! Loppuun vielä pari kuvaa illasta..


Uskokaa tai älkää, en ole meikannuts silmiä sen enempää kuin alarajaukset..
Kiitos jos jaksoit lukea tämän tylsän postaukseni! Ja hauskaa pikkujoulukautta kaikille lukijoilleni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti