tiistai 2. syyskuuta 2014

hiukset kasvamaan nopeammin vol.2

Olen kärsinyt lyhyistä hiuksistani pidennysten pois ottamisen jälkeen ja yritän luonnollisesti saada omat hiukset kasvamaan mahdollisimman nopeasti ja hyväkuntoisina pitkiksi. Mieli tekisi taas laittaa pidennykset, mutta viihdyn kyllä paremmin kun omat hiukset on pitkät. Tein aiheesta aikaisemminkin postausta, mutta minulla on lisää kerrottavaa aiheeseen liittyen ja haluaisin myös painottaa uusia asioita.

Jokainen tietää varmasti ruokavalion, liikunnan, päihteettömyyden jne. merkityksen, mutta kerron tässä postauksessa lähinnä kaikista muista vinkeistä.

1. Puhelinjohtoponnari

Olen aina miettinyt, miten saisin hiukset kiinni ilman, että rasittaisin niitä samalla. Puhelinjohtoponnari on tietääkseni paras tapa pitää hiuksia ponnarilla tai nyttyrällä. Näitä ponnareita saa tilattua mms. henkasta ja maukasta, lisäksi niitä löytyy esim. glitteristä. Hinta taitaa pyöriä siinä n. 50 sentin paikkeilla per ponnari.




2.Sinkki

Aikaisemmin söin pelkkää biotiinia, mutta olen todennut, että sinkki ja biotiini yhdessä toimivat varsin hyvin! Syön päivässä 2kpl sinkkiä, 2kpl biotiinia.

3. Kylmällä vedellä huuhtelu suihkun päätteeksi

Päänahka "aktivoituu"

4. EI LIIAN KUUMAA VETTÄ SUIHKUSSA

Ei tarvi kylmissäkään suihkuissa käydä, mutta jos vesi on niin kuumaa, että suihkuhuone höyryää, ei se ole hyväksi hiuksille. (Surullista, mutta totta)

5. Älä leikkaa latvoja paljon

On vanha myytti, että hiukset kasvavat nopeammin jos latvoista leikkaa runsaasti. Latvoja voi erikseen tehohoitaa, mutta jos hiuksesi kasvavat sentin kuussa ja leikkaat latvoja sentin kuussa.. Noh, matikkaa varmaan osaattekin tuon verran.

Toivottavasti postauksesta oli jotain apua. Tämä oli käytännössä täydennys edelliseen postaukseen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti